Αν το πρόβλημα βρίσκεται εδώ, δείτε πως αντιμετωπίζεται:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ένα σχέδιο στα μέτρα του. Αυτό εξαρτάται από το είδος του παρασίτου που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε, το χώρο που πρόκειται να καλύψουμε, και από μία σειρά άλλων παραγόντων.
Ασφαλώς, θα ξέρετε ακριβώς το πόσο θα χρεωθείτε προτού γίνει οποιαδήποτε εργασία. Σε γενικές γραμμές οι πελάτες μας βρίσκουν τις χρεώσεις μας χαμηλές τόσο για την ποιότητα της δουλειάς όσο και για την εγγύηση που παρέχουμε.

Πιθανόν!! Από την άλλη πλευρά πρέπει να χειριστείτε επικίνδυνα υλικά για τα οποία απαιτείται εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις. Η απεντόμωση, για παράδειγμα, δεν είναι απλώς «ψέκασμα». Στο τέλος είναι πολύ πιθανό να καλέσετε έναν επαγγελματία.

Για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το πρόβλημα χρειάζεται λεπτομερής έλεγχος του χώρου, αναγνώριση του εντόμου (στη περίπτωση που υπάρχει αμφιβολία για την ταυτότητά του), εντοπισμός της φωλιάς και γνώση των ειδικών χαρακτηριστικών των εντομοκτόνων. Χρήση ακατάλληλων εντομοκτόνων, ή λάθος χρήση των κατάλληλων, ενδέχεται να χειροτερέψει την κατάσταση.

Τα περισσότερα από τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πολύ χαμηλής τοξικότητας. Όλα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εντελώς ατοξικές μεθόδους όπως είναι η χρήση υπέρθερμου ατμού, η χρήση παγίδων και σταθμών σύλληψης. Χρησιμοποιούμε τα εντομοκτόνα ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή, όπως αυτά παρουσιάζονται στην έγκριση του κρατικού φορέα.

Βασικός μας στόχος είναι η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του κάθε πελάτη. Ακόμα και σε περιόδους αιχμής, βρισκόμαστε στο χώρο σας το αργότερο την επόμενη ημέρα, ενώ σε έκτακτες περιπτώσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Η διάρκεια απολύμανσης εξαρτάται από το είδος του παράσιτου, το μέγεθος του χώρου, το βαθμό προσβολής κ.λπ.
Μία επίσκεψη για αντιμετώπιση κατσαρίδας συνήθως χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα. Εάν όμως πρόκειται για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια τότε θα χρειαστούν περισσότερες επισκέψεις.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, θα σας ζητήσουμε είτε να φύγετε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα από το σπίτι, είτε απλώς να μην έλθετε σε επαφή με τις υγρές επιφάνειες μετά από τη διαδικασία του ψεκάσματος. Θα σας ρωτήσουμε, εάν στο σπίτι υπάρχουν κατοικίδια, ευαίσθητα άτομα, παιδιά ή άνθρωποι που δεν μπορούν να μετακινηθούν, έτσι ώστε να σας δώσουμε οδηγίες.

Ανάλογα με το είδος εντόμου που θα αντιμετωπίσουμε, θα σας ζητήσουμε να αποσύρετε τα σκεύη με το φαγητό των κατοικίδιων, τα παιχνίδια των παιδιών από το πάτωμα, τα τρόφιμα και τα σκεύη από τον πάγκο της κουζίνας.

Πρέπει να αποφεύγετε την επαφή με τις υγρές επιφάνειες που μόλις ψεκάσαμε. Αυτό ισχύει για όλα τα εντομοκτόνα. Άν όμως συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό, το πρωτόκολλο ασφαλείας ζητά να πλυθείτε καλά με νερό και σαπούνι. Μην ξεχνάτε ότι, τα ήδη χαμηλής συγκέντρωσης εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε δέχονται μεγάλη αραίωση με νερό πριν εφαρμοσθούν.

Ασφαλώς! Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτό το θέμα. Εσείς απλώς δεν πρέπει να γεμίσετε το μέρος όπου έχετε δεί ποντίκι με δολώματα (σταράκι, κύβους, παστίλιες), γιατί η ανεξέλεγκτη χρήση τους θα δυσκολέψει την αντιμετώπιση.
Παράλληλα, εάν το ποντίκι δηλητηριαστεί είναι άγνωστο το σημείο στο οποίο θα πεθάνει και συνεπώς θα υπάρξει κίνδυνος δυσάρεστων οσμών. Αφήστε μας να το κάνουμε εμείς, έτσι όπως πρέπει!

Είμαστε εξαιρετικά αποτελεσματικοί απέναντι σε αυτό το επίμονα ενοχλητικό έντομο!
Στο οπλοστάσιο μας περιλαμβάνεται μία ειδική συσκευή υπέρθερμου ξηρού ατμού που μπορεί, χωρίς τη χρήση εντομοκτόνων αλλά μόνο με τη υψηλή θερμοκρασία του ατμού, να εξολοθρεύσει όλες της μορφές ζωής του κοριού (αυγό, προνύμφη, ενήλικο).

Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το στόχο, τις συνθήκες, το χώρο και τη στρατηγική αντιμετώπισης. Οι κατσαρίδες, για παράδειγμα, είναι εύκολος στόχος. Αντίθετα, οι ψύλλοι είναι επίμονος εχθρός. Το ίδιο συμβαίνει με τα μυρμήγκια και τους κοριούς.
Θα χρειαστούν ενδεχομένως περισσότερες από μία επισκέψεις αλλά και χρόνος, ώστε να εξοντωθούν διαδοχικές γενιές, αφού εκκολαφθούν και προτού αναπαραχθούν.

Τα παράσιτα μπορούν να μεταδώσουν σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες αλλεργικές αντιδράσεις και ασθένειες.

Κατσαρίδες: Γαστρεντερίτιδα, δυσεντερία, σαλμονέλα, άσθμα, αλλεργίες.

Ψύλλοι: Δερματίτιδα, βουβωνική πανώλη, τύφο.

Τρωκτικά: Λεπτοσπείρωση, τύφο, σαλμονέλα, πανώλη.

Κουνούπια: Εγκεφαλίτιδα, ελονοσία, ιό του Ζίκα, Δάγκειος πυρετός.

Σφίγγες: Αλλεργίες, αναφυλακτικό σοκ.