Θερμική Απεντόμωση

Παράλληλα με τις μεθόδους αντιμετώπισης των παρασίτων με χημικά μέσα υπάρχουν και κάποιοι μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοσθούν επιλεκτικά σε ορισμένες περιπτώσεις και που δεν εμπλέκουν χρήση χημικών.

Η θερμική απεντόμωση είναι μία μέθοδος που εφαρμόζουμε όταν ο χώρος και το είδος της μόλυνσης το επιτρέπει. Στηρίζεται στο γεγονός ότι τα έντομα δεν επιβιώνουν πάνω από μία συγκεκριμένη θερμοκρασία περίπου 50 βαθμών Κελσίου.

Με ειδικούς θερμαντήρες ανεβάζουμε τη θερμοκρασία του χώρου στο απαιτούμενο επίπεδο και τη διατηρούμε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εξαλείφοντας έτσι κάθε είδος εντόμου, όπου και αν βρίσκεται.

Φορητή Θερμάστρα Αερίου Άμεσης Καύσης

Με δεδομένο ότι η μέση θερμοκρασία στην Κρήτη, ειδικά  κατά τους θερινούς μήνες, είναι αρκετά υψηλή, δαπανούμε πολύ λιγότερη ενέργεια στο να πετύχουμε την ζητούμενη θερμοκρασία σε σχέση με άλλες γεωγραφικές περιοχές.

 

Εφαρμογή με χρήση Υπέρθερμου Ξηρού Ατμού

Η φορητή γεννήτρια ξηρού ατμού μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε επί τόπου αυτή την ατοξική απολυμαντική μέθοδο υψηλής αποτελεσματικότητας σε σπίτια, σε ξενοδοχεία, σε χώρους εστίασης, σε παιδικούς σταθμούς, σε ιατρεία, σε νοσοκομεία, σε λεωφορεία, σε χώρους με κατοικίδια και γενικά σε χώρους που η χρήση χημικών δεν ενδείκνυται.

Φορητή Γεννήτρια Υπέρθερμου Ξηρού Ατμού

 

Ο ξηρός ατμός στη θερμοκρασία των 180 βαθμών Κελσίου εξοντώνει ακαριαία τα έντομα και τα αυγά τους, τα ακάρεα και τα βακτήρια. Με τη μέθοδο αυτή ο χώρος αποδίδεται άμεσα απαλλαγμένος από παράσιτα χωρίς τη χρήση χημικών.